Autolainan kilpailutus – Autorahoitus jopa 50 000€ asti!

Kilpailuta palvelumme avulla sinulle sopivin autorahoitus tarjous! Löydä itsellesi sopivin ja halvin autolaina! Voit säästää korkokuluissa jopa tuhansia euroja!

Kilpailuta autolaina turvallisesti

Valitse sinulle sopivin laina-aika

Lainaa autoon jopa 50 000€ asti

Autorahoitus tarjous nopeasti

Kilpailuta halvin autorahoitus jopa 50 000€ asti!

Aloita autolainan kilpailuttaminen täyttämällä tietosi. Täytäthän tietosi huolella, jotta jokainen lainantarjoaja voi antaa sinulle parhaan mahdollisen autorahoitustarjouksen. Kerro etunimesi, sukunimesi ja sähköpostisi. Kerro myös haluamasi lainasumma- ja aika.

Hyväksyn Lainoittaja.fi palvelun käyttöehdot. Annan myös Lainoittaja.fi:lle luvan olla yhteydessä minuun tekstiviestitse ja sähköpostitse hyvillä lainatarjouksilla.

Esimerkki lainan kustannuksista: Luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 50.000 €.

Halvin autorahoitus ilman käsirahaa

  • Kerro haluamasi lainasumma- ja aika.

  • Täytä ja lähetä ilmainen hakemus

  • Valitse itsellesi paras lainavaihtoehto

  • Saat rahat pankkitilillesi

Autolaina & autorahoitus FAQ

Miten autolainan kilpailuttaminen toimii?

Lainoittaja.fi on maksuton palvelu, joka auttaa autolainan ja autorahoituksen haussa. Toimimme yhteistyössä Salus Group:in kanssa ja markkinoimme Salus Group:in luvanvaraista lainanvälityspalvelua. Palvelumme avulla kilpailutat autolainahakemuksesi useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Meidän avulla sinun ei tarvitse itse etsiä kaikkia autorahoitusvaihtoehtoja jokaiselta tarjoajalta erikseen.

Voiko palvelunne avulla saada autorahoituksen ilman käsirahaa?

Ilman muuta! Palvelumme avulla voit kilpailuttaa vakuudettomia lainoja aina 50 000€ asti. Tämä pätee myös autolainaa haettaessa.

Onnistuuko autorahoitus yksityiseltä osettaessa?

Onnistuu! Voit hakea palvelumme avulla edullisen autorahoituksen olitpa sitten hankkimassa autoa yksityiseltä tai autoliikkeeltä.

Onnistuuko autorahoitus ilman luottotietoja?

Autolainan tai minkä tahansa lainan hakeminen ilman luottotietoja on mahdotonta. Mikäli sinulla on vaikeuksia hallita omia raha-asoita, suosittelemme, että otat yhteyttä Takuusäätiön velkalinjalle.

Mikä on hyvä autolainan korko?

Autokauppiaat tarjoavat välillä merkkikohtaisia korkotarjouksia, joissa todellinen vuosikorko pyörii 1% – 4% tietämillä. Nämä korkotarjoukset vaativat yleensä ottaen käsirahan. Tämä tarkoittaa sitä, että myönnettävä lainasumma on pienempi, kuin hankittavan auton ostohinta. Tarvitset siis käsirahan tai vaihtoauton jonka arvo on vähintään vaadittavan käsirahan suuruinen.

Onnistuuko teiltä autorahoitus, jossa korko on 0 %?

Valitettavasti palvelumme avulla, et voi saada tarjousta, jossa korko olisi 0%. Tarjoamme kuitenkin sinulle palvelun, jonka avulla pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat sinusta. Kannattaa siis laittaa rohkeasti lainahakemus ja vertailla sinulle annettavia rahoitustarjouksia. Pelkkä lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua lainan hyväksymiseen.

Käyttäjämme säästävät keskimäärin 500€
Sinulla lienee liian kiire lainan kilpailuttamiselle juuri nyt? Voimme lähettää sinulle muistutuksen sähköpostiosoitteesi, jotta voit tehdä lainan kilpailutuksen juuri silloin, kun se sinulle sopii!