Kuulutko sinä tähän 39%:iin suomalaisista, jotka voisivat säästää tuhansia euroja 5 minuutin vaivalla?

Yhä useampi suomalainen käyttää aikaa ja vaivaa lainojen kilpailuttamiseen. Valitettavasti yhä noin 39% suomalaisista ei kilpailuta vakuudettomia lainoja lainkaan. Kilpailuititko sinä viimeksi hakemasi lainan?

Mikäli kilpailutit, niin onneksi olkoon! Säästit todennäköisesti tuhansia euroja vain muutaman minuutin vaivalla. Mikäli jätit edellisen lainan kilpailuttamatta niin ei hätää, voit yhä kilpailuttaa sen palvelumme avulla edullisempaan lainaan.

Näin säästät jopa tuhansia euroja 5 minuutin vaivalla

Tee palvelumme avulla maksuton lainatarjoushakemus, jolla saat useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Lainatarjoushakemuksen lähettäminen on ilmaista eikä se velvoita sinua nostamaan lainaa. Hakemuksen täyttäminen vie vain noin. 5 minuuttia ajastasi.

Pankit ja rahoituslaitokset arvioivat hakemuksesi ja jättävät sinulle tarjoukset antamiesi tietojen perusteella. Voit tutustua näihin tarjouksiin rauhassa ja valita juuri sinulle edullisimman lainan. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä min. 4,5 % ja maks. 50,5%. Tarjottava vuosikorko määritetään tietojesi perusteella ja siihen vaikuttaa mm. lainasumma- ja aika, työtilanteesi, tulosi sekä ikäsi.

Tee ilmainen lainatarjoushakemus klikkaamalla tästä!

Leave a Comment