Kilpailuta reissuluotto 50 000€ asti!

Kilpailuta itsellesi paras matkalaina ja maksa lennot ja hotelli osamaksulla! Lainan kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa. Samalla voit säästää jopa tuhansia euroja korkokuluissa.

Kilpailuta lomalaina turvallisesti

Maksa takaisin haluamallasi laina-ajalla

Lainaa matkustamiseen jopa 50 000€ asti

Matka osamaksulla nopeasti

Ulkomaanmatka osamaksulla!

Aloita matkalainan kilpailuttaminen. Täytäthän tietosi huolella, jotta jokainen lainantarjoaja voi antaa sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Kerro etunimesi, sukunimesi ja sähköpostisi. Kerro myös haluamasi lainasumma- ja aika.

Hyväksyn Lainoittaja.fi palvelun käyttöehdot. Annan myös Lainoittaja.fi:lle luvan olla yhteydessä minuun tekstiviestitse ja sähköpostitse hyvillä lainatarjouksilla.

Esimerkki lainan kustannuksista: Luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 50.000 €.

Lomamatka osamaksulla

  • Kerro haluamasi lainasumma- ja aika.

  • Täytä ja lähetä ilmainen hakemus

  • Valitse itsellesi paras lainavaihtoehto

  • Saat rahat pankkitilillesi

Reissuluotto FAQ

Miten reissuluoton kilpailuttaminen toimii?

Lainoittaja.fi on maksuton palvelu, joka auttaa lomalainan haussa. Toimimme yhteistyössä Salus Group:in kanssa ja markkinoimme Salus Group:in luvanvaraista lainanvälityspalvelua. Palvelumme avulla kilpailutat remonttilainan useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Meidän avulla sinun ei tarvitse itse etsiä kaikkia rahoitusvaihtoehtoja jokaiselta tarjoajalta erikseen.

Voinko saada matkalainan ilman luottotietoja?

Valitettavasti minkä tahansa lainan saaminen ilman luottotietoja on mahdotonta. Mikäli kaipaat apua raha-asioissa voit tutustua ohjeisiin talous- ja velkaneuvonnasta.

Käyttäjämme säästävät keskimäärin 1000€
Sinulla lienee liian kiire lainan kilpailuttamiselle juuri nyt? Voimme lähettää sinulle muistutuksen sähköpostiosoitteesi, jotta voit tehdä lainan kilpailutuksen juuri silloin, kun se sinulle sopii!