Kilpailuta remonttilaina 50 000€ asti!

Löydä palvelumme avulla sinulle sopivin remonttilaina! 
Kilpailuttamalla lainan voit säästää jopa tuhansia euroja korkokuluissa!

Kilpailuta remonttilaina turvallisesti

Valitse sinulle sopivin laina-aika

Lainaa remonttiin jopa 50 000€ asti

Rahat remonttiin nopeasti

Kilpailuta halvin remonttilaina 50 000€ asti!

Aloita remonttilainan kilpailuttaminen täyttämällä tietosi. Täytäthän tietosi huolella, jotta jokainen lainantarjoaja voi antaa sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Kerro etunimesi, sukunimesi ja sähköpostisi. Kerro myös haluamasi lainasumma- ja aika.

Hyväksyn Lainoittaja.fi palvelun käyttöehdot. Annan myös Lainoittaja.fi:lle luvan olla yhteydessä minuun tekstiviestitse ja sähköpostitse hyvillä lainatarjouksilla.

Esimerkki lainan kustannuksista: Luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 50.000 €.

Lainaa remonttiin ilman vakuuksia

  • Kerro haluamasi lainasumma- ja aika.

  • Täytä ja lähetä ilmainen hakemus

  • Valitse itsellesi paras lainavaihtoehto

  • Saat rahat pankkitilillesi

Remonttilaina FAQ

Miten remonttilainan kilpailuttaminen toimii?

Lainoittaja.fi on maksuton palvelu, joka auttaa remonttilainan haussa. Toimimme yhteistyössä Salus Group:in kanssa ja markkinoimme Salus Group:in luvanvaraista lainanvälityspalvelua. Palvelumme avulla kilpailutat remonttilainan useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Meidän avulla sinun ei tarvitse itse etsiä kaikkia rahoitusvaihtoehtoja jokaiselta tarjoajalta erikseen.

Voinko hakea remonttilainan asuntolainan päälle?

Voit tietysti! Palvelumme avulla laitat pankit ja rahoituslaitokset kilpailemaan lainahakemuksestasi eli saat siis itse valita sinulle sopivimman lainatarjouksen. Jäljellä olevasi asuntolaina vaikuttaa luonnollisesti luottopäätökseen ja lainan korkoon.

Onko taloyhtiön tarjoama remonttilaina kallis?

Sitä on lähes mahdotonta sanoa, koska lainan kustannukset vaihtelevat aina eri taloyhtiöissä. Suosittelemme, että kilpailutat lainan joka tapauksessa, koska vain sillä tavalla voit vertailla eri lainaratkaisujen kuluja. Huomiothan myös sen, että yhtiövastikkeen yhteydessä maksettavaa yhtiölainan korkoa et voi vähentää verotuksessa.

Voinko saada remonttilainaa ilman luottotietoja?

Ilman luottotietoja lainan saaminen on sula mahdottomuus. Mikäli raha-asiasi ovat solmussa, voit hakea apua talous- ja velkaneuvonnasta.

Mikä on hyvä remonttilainan korko?

Hyvä korko on luonnollisesti mahdollisimman pieni. Palvelumme avulla laitamme pankit ja rahoituslaitokset kilpailemaan sinulle lainaamisesta, joten tämä luonnollisesti auttaa sinua saamaan mahdollisimman pienen koron lainallesi.

Saako remonttilainan korot vähentää verotuksessa?

Mikäli laina kohdistuu asunnon peruskorjaukseen voi korot vähentää osittain verotuksessa. Lisätietoja löydät Verohallinnon verkkosivustolta.

Käyttäjämme säästävät keskimäärin 500€
Sinulla lienee liian kiire lainan kilpailuttamiselle juuri nyt? Voimme lähettää sinulle muistutuksen sähköpostiosoitteesi, jotta voit tehdä lainan kilpailutuksen juuri silloin, kun se sinulle sopii!