Yhdistä lainoja 50 000€ asti!

Lainojen yhdistäminen onnistuu palvelumme avulla helposti ja nopeasti. Yhdistä lainat yhdeksi lainasummaksi ja helpota lainan takaisinmaksua. Mikä parasta, kilpailutamme samalla sinulle tarjouksen usealta eri toimijalta, joten voit itse valita sinulle edullisimman pankin tai lainantarjoajan.

Yhdistä lainat turvallisesti

Valitse sinulle sopiva maksuaikataulu

Lainojen yhdistäminen jopa 50 000€ asti

Järjestelylaina nopeasti

Kilpailuta yhdistelylaina 50 000€ asti!

Aloita velkojen yhdistäminen täyttämällä tietosi. Täytäthän tietosi huolella, jotta jokainen pankki ja lainantarjoaja voi antaa sinulle parhaan mahdollisen rahoitustarjouksen. Kerro etunimesi, sukunimesi ja sähköpostisi. Kerro myös haluamasi lainasumma- ja aika.

Hyväksyn Lainoittaja.fi palvelun käyttöehdot. Annan myös Lainoittaja.fi:lle luvan olla yhteydessä minuun tekstiviestitse ja sähköpostitse hyvillä lainatarjouksilla.

Esimerkki lainan kustannuksista: Luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 50.000 €.

Kulutusluottojen yhdistäminen

  • Kerro haluamasi lainasumma- ja aika.

  • Täytä ja lähetä ilmainen hakemus

  • Valitse itsellesi paras lainavaihtoehto

  • Saat rahat pankkitilillesi

Yhdistelylaina FAQ

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Lainoittaja.fi on maksuton palvelu, joka auttaa yhdistelylainan haussa. Toimimme yhteistyössä Salus Group:in kanssa ja markkinoimme Salus Group:in luvanvaraista lainanvälityspalvelua. Palvelumme avulla kilpailutat lainojen yhdistämisen useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Meidän avulla sinun ei tarvitse itse etsiä kaikkia rahoitusvaihtoehtoja jokaiselta tarjoajalta erikseen.

Voinko yhdistää lainat ilman luottotietoja?

Mikäli sinulla ei ole luottotietoja et pysty yhdistämään nykyisiä lainojasi. Mikäli tarvitset apua velkajärjestelyyn suosittelemme etsimään lisätietoa velkajärjestelystä.

Käyttäjämme säästävät keskimäärin 500€
Sinulla lienee liian kiire lainan kilpailuttamiselle juuri nyt? Voimme lähettää sinulle muistutuksen sähköpostiosoitteesi, jotta voit tehdä lainan kilpailutuksen juuri silloin, kun se sinulle sopii!